JH AUTO din bilforhandler i Næstved

Vi har altid over 25 brugte biler på lager. Vi tilbyder køb, salg og bytte af personbiler og varevogne. Vi er også nummerpladeoperatør, så du straks kan få nummerpladen på din nyindkøbte bil og køre afsted. Vi kan tilbyde dig et attraktivt billån med 0,- i udbetaling. 

Finansiering

Lendo financiering

Vil du have finansieret dit køb af en (ny) brugt bil så samarbejder vi med både Lendo & Resurs Bank. Ved ansøgning om billån, bliver ansøgningen behandlet samme dag. Det gør at du allerede samme dag, kan få din nyindkøbte bil med på farten.

Nummerpladeoperatør

Nummerpladeoperatør
Vi er godkendt nummerpladeoperatør af SKAT og kan både afmelde, ind- og omregistrere biler. Det vil sige at vi kan sætte nye nummerplader på din bil med det samme, mens du venter.

Sælg din brugte bil

Sælg din brugte bil til os
Ønsker du at sælge din bil, og vil du gerne gøre en god handel, så kontakt os! Kom forbi på Gallemarksvej 50 eller send mig en beskrivelse på mail, så giver jeg gerne et godt bud på din brugte bil.

Vi mangler biler - Brugte biler købes

Det siger vores kunder

Fantastisk service. Jeg kan på den højeste anbefale JH Auto, hvis du overveje at købe en brugt bil.
5/5
Altid god service og fair priser - kakaoen er helt i top 😉
5/5
Rigtig god og ærlig service. Jeg stod og skulle af med en bil uden for meget besvær, og den opgave blev løst. Efter en hurtig gennemgang og en mindre forhandling var det hele klaret. Ejeren var endda ærlig nok at sige at jeg kunne få mere hvis jeg solgte på det private marked. Så ingen minusser ved JH Auto herfra.
5/5