Engros biler

Nogen af vores biler sælges som afhentning/engros til cvr-nummer. Det vil sige at bilerne sælges som de forefindes uden reklamationsret, ligesom ved en privathandel.

Engros betyder ikke nødvendigvis at bilerne fejler noget, men typisk pga. alder og km-tal. Så her kan du gøre en god handel. Alle er garanteret fri for restgæld. Har du ikke selv et cvr-nummer (branche underordnet), har du måske en bekendt der er indehaver at et. Der er naturligvis ikke leveringsomkostninger på engros biler.

Kun tillæg til omregistrering (kr. 500,-) eller nummerplader (kr. 1400,-)

Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Engro biler sælges

Finansiering

Lendo financiering

Vil du have finansieret dit køb af en (ny) brugt bil så samarbejder vi med både Lendo & Resurs Bank. Ved ansøgning om billån, bliver ansøgningen behandlet samme dag. Det gør at du allerede samme dag, kan få din nyindkøbte bil med på farten.

Nummerpladeoperatør

Nummerpladeoperatør
Vi er godkendt nummerpladeoperatør af SKAT og kan både afmelde, ind- og omregistrere biler. Det vil sige at vi kan sætte nye nummerplader på din bil med det samme, mens du venter.

Sælg din brugte bil

Sælg din brugte bil til os
Ønsker du at sælge din bil, og vil du gerne gøre en god handel, så kontakt os! Kom forbi på Gallemarksvej 50 eller send mig en beskrivelse på mail, så giver jeg gerne et godt bud på din brugte bil.